top of page

Zsúrrokra, születésnapokra

Bohócműsor, játékprogram, bábműsor, játszóház, arcfesés, kézműves foglalkozás, lufihajtogás/lufitekerészet, szülinapi party - Ünnepre, minden alkalomra, és minden    korosztálynak!

Tüskepapa bohóc zsúrni! megy, ha hívják. Mert zsúrni! kell, ha születésnap van, vagy névnap, vagy nap-nap. Ilyenkor a gyerek ' jönnek, és ünnepelnek a maguk módján. És, ha ott az ügyes Tp.bohóc, akkor a gyerekből néző lesz, a szülőből szintén, mert a bohóc őt sem hagyja békén. Ne már, hogy beszélget, hogy másfelé figyel, hogy tömi a potrohát, mint aki nem látott még ételt, finomságot soha... Így lesz jókedv a zsúrhelyen, és így múlik az idő hamar.

Aki zsúrt már, az fog is félévtől 100 éves korig, csak akkor már nem zsúroznak, hanem bulit tartanak. Így hívják a nagyok maguk között a zsúrt tizenhány év fölött.

Próbáld ki gyorsan, s ha egyszer benne vagy, már  jól érzed magad -

Nem ereszt Tüskepapa   bohóc - örök élmény marad...
 

Hercegnő zsúr

Kalóz zsúr

Török zsúr

Színpadon és színpad alatt - bohócfellépések

Egy valamire való bohóc képes arra, hogy a színpadon is bohóckodjon. Hát még egy színész-bohóc. Órákat képes mulattatni röviden, hosszan, zenével, anélkül. Persze, mert a színpad és a közönség 6 rá, és ez oda-vissza működik.

Kell hozzá - naná! - program. Rendes jelenet, maga a bohócszám (nem az én szám, hanem a bohócszám, hihi). Az én szám is kell, de az más dolog. Zene, énektudás, tánc, netán társ is, csapat is, miegyéb. Csak ennyi a titok, mégsem tudják túl sokan. Tán azért, mert - hm..., titok!
 

Műsorvezetés, műsor(le)bonyolítás

A műsort vezetni kell. A műsor lelke és motorja a jó műsorvezető. A jó műsorvezető nem csupán felkonf., nahem szórakoztat, kitölt, szükség esetén irányít, egyszóval ő adja (elő) a műsor fűszereit. Sóz, vagy édesít. Koooordinál is. Hangulatot kotyvaszt fellépőnek, közönségnek, ha kell. Persze komoly, felnőtt programoknál felnőttözik. Gyerekprogramon gyerekezik. Nem gügyög, csak éppen perfekt beszéli a gyereknyelvet. Ettől elröppen az idő. Huss!

bottom of page