top of page

Adószámunk:
18174724-2-42

Bankszámlaszámunk:
16200175-11534062, Magnet Bank

 

A Spiritusz Egyesület 2001-ben alakult. Kezdetben a Spiritusz szakmai, kritikai folyóirat kiadása volt az elsődleges. Később a Trambulin Színház, majd a Radikális Szabadidő Színház és más társulatok, műhelyek munkáját támogatta és támogatja ma is. Hátteret biztosít  próbahellyel, raktározási lehetőséggel, színházi eszközökkel, pályázatokkal. A működéséről több weboldal mellett a spiritusz.hu oldalon található bővebb információ itt >>>.

 

2013-ban az s8 pince-nek elnevezett bérlemény (Bp. VIII. Kőfaragó u. 8.) lett a színházi munka egyik jelentős állomása. Az ott elhordott törmelékben találtuk meg a fejlécfotón látható Samut, "aki" számunkra jelképe a föld alól is előbújó és mindig megújuló, változatos kulturális tevékenységnek. 

 

2014 októbere óta az s8 pince könnyűzenei koncertek helyszíne is lett.

 

Ezen a többhelyiséges területen a működtető csapat várja zenei, színházi műhelyek jelentkezését, és egyéb projekteknek, workshopoknak, családi eseményeknek, rendezvényeknek is helyet biztosít.

 

Fontosnak tartjuk a "civil" tevékenységet a kultúra és közélet különböző területein. A bogrefonia.hu weboldal egyik ilyen jellegű eseményünkről tanúskodik.

 

A sokféle munka, a színházi és zenei működés, a folyóiratkiadás a befektetett energiák mellett nem kevés költséget jelent. 

 

Mindezt Te is segítheted adód 1%-nak felajánlásával!

 

Köszönjük, ha támogatsz minket! Samu is köszönné, ha élne:-). Az ő kedvéért még egyszer az adószámunk: 18174724-1-42

 

Spiritusz Egyesület

 

bottom of page