S8 GALÉRIA

Köszönjük az érdeklődésed!


Szándékunk, hogy elősegítsük a megmutatkozást. Minden évben tehetségkutató verseny is zajlik a jelentkező zenekarok, feltörekvő, bemutatkozni akaró együttesek részvételével. Hasonló támogatói szándék működteti az S8 Galériát is.

Természetesen szívesen fogadjuk azt is, aki már a többedik lépésén túl van, ha tetszik a hely vagy a mondanivalója úgy kívánja.

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ

Szeretnénk, ha lejönnél hozzánk és megnéznéd a helyet, hogy tudd, milyen a kiállítói tér és kialakítsd az elképzelésed a kiállításodról

 

Első körben

azt kérném, hogy nézd meg a helyet. Az s8 egy rock klub és kisebb színházi tér is időszakos nyitvatartással vagyis, amikor rendezvény van. Ez azért elég gyakori.

 

A látogatásod idejét a koncertek eseményeihez tudod igazítani - itt a másik fb oldal, ami a zenei profil. Mutasd meg a levelezésünket a jegyszedőnek a telefonodon, akkor nem kell jegyet váltanod. Plusz 1 főt tudsz vinni a helyszín megnézése okán. Persze, épp az aktuális koncert is érdekelhet, de ebben az esetben kell a jegyváltás:-).

 

A legközelebbi esemény, kiállításmegnyitó linkje ez.

 

Jelezz, ha voltál és küldöm a további részleteket. Ebben a 2. körben kérlek, hogy küldd el, mit szeretnél kiállítani (megosztod a kiállítandó anyag mappáját, hogy én is hozzáférjek).

 

A kapcsolattartás jobb e-mailben, ami a nevem alatt látható:-).

Néhány dolog, amit tudni érdemes a kiállítással kapcsolatban

 

Hely, időtartam, látogatók fogadása

-

Cím: 1148. Budapest, Kerepesi út 26., nagy zöld kapu s8-as molinóval, Stadionok METRO kijáratánál, szemben a KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉGGEL.

-

Parkolás hétköznap FIZETŐS, 18h-ig 265 Ft/h.
-

A kiállításmegnyitó önálló rendezvény, tehát akkor nincs egyéb esemény!

-

A kiállítás időtartama 10 nap, két hét, de ettől eltérő is lehet. Egyéni megbeszéléstől is függ vagy más, előre nem látható dologtól.

-

Látogatás rendezvények idején, lásd főleg a koncertes profilon az eseményeket. Ilyenkor az aktuális belépőt meg kell váltani és úgy lehet a kiállítást megnézni. 

Másik lehetőség keddenként. 17-19h-ig ügyeletet tartok én vagy más. Előzetes egyeztetéssel (!) meg lehet nézni a műveket ilyenkor belépő nélkül vagy egy következő program miatt a helyszínt is be lehet járni.

 

Marketing, célok, tartalom

Az eseményeket a FB-on mi hozzuk létre, amiket természetesen osztani érdemes és szükséges. Ezen kívül nem horribilis összeget, de költünk a konkrét esemény népszerűsítésére is. 

A mindenkori megnyitó és esemény egyfajta csúcspont. Igyekszünk maximálisan kiszolgálni.

-

Tervezzük, hogy a “kedvenc” képekből katalógust készítünk, amely képeket értékesíteni lehet erre szolgáló webshop platformon.

-

A képeket nem csak a készülő kiadvány nyomán, hanem egyedi úton is, a kiállítás ideje alatt értékesíteni lehet. Ha jelentkezik pl. az adott koncerten potenciális vásárló, a pultos intézi az adásvételt megbeszélés alapján. Hogy mennyibe kerül egy vagy több kép, az egyedi megbeszélés kérdése.

-

A kiállítást alapesetben a helyre járó, aktuális zenekarok, rajongók, érdeklődők látják, akik a zenén kívül lehetnek éppen érdeklődők is. Az s8 pince profilnak a mindenkor aktuális látogatója, lájkolója van, az s8 underground profilnak több ezer fő. Mindkét felületen megy az esemény hirdetése és kommunikációja. Egy koncert meghirdetésekor esélyes, hogy a rockerek, a célközönség a kiállításról is értesül, tehát nem éri váratlanul, hogy találkozni fog a képekkel.

-

Az érdeklődők előzetes egyeztetéssel (!) megnézhetik a kiállított anyagot eseményen kívül is min. 3 fő esetén.

 

A kiállításmegnyitó, mint esemény

A létrehozáshoz a szokásos dolgok szükségesek: Fejléc-/coverfotó, bemutatkozó szöveg, programleírás.

-

Lehet hozni fellépőket, zenészeket, előadókat, bármilyen kiegészítést. Mi adunk technikát. A lebonyolításban segítek. Adott esetben megnyitom a kiállítást megnyitom, de jó, ha van személyes, felkért barát, ismerős esetleg szakember, tanár, elkötelezett személy..

-

A büfé üzemel. nyitás 18h-kor, zárás a jelen helyzetben 23h-kor. Dohányozni csak kinn lehet. Italt behozni és kivinni is tilos!

Lehetőség van egyedi kívánságok teljesítésére - catering pl.

-

Dekoráció külön megbeszélés és kalkuláció kérdése.

-

Mód van vetítésre is, ami külön kiadást jelent.

-

Nyilván a kiállításmegnyitóra minél több ismerőst, érdeklődőt meg kell és lehet hívni. Ez elsősorban a kiállító érdeke, de a klub büfés bevétele szempontjából is fontos.

-

Ha igény van erre, akár színpadi produkció is lehetséges, hiszen a koncerttér adott a helyszínen.

-

Előkészület, technikai részletek

Időpontegyeztetés

-

a képeket, műveket lehet a kiállításmegnyitó előtt is feltenni vagy aznap, egyeztetni kell

-

2 terem van, ahol fekete táblák a kiállítás felületei. Ezekhez igazítható a képek száma és mérete. Általában javasolt az A3-as méretű kép. A táblák mérete:

 

VENDÉGTÉR (a ruhatár felől bejárva a helyet)

1.

450 cm x 125cm. (vendégtérbe belépve jobb kéz felől)

2.

105 x 500 cm. (vendégtér kezdeténél, homlokfal)

3.

500 x 62,5cm. (átjáró a játéktérbe a pulttal szemben, a homlokfalon)

 

JÁTÉKTÉR

 

-

 

-

 

-

 

Az egyes táblák felső szélén kis akasztók becsavarva, amiket használni lehet vagy épp áttenni szükséglet szerint.

 

VILÁGÍTÁS

 

Fokolható, melegfényű ledsor világítja meg a felületet, ami független a terem világításától.

 

KIÁLLÍTANDÓ ANYAG

Fotók esetén a “virtuális” képek célszerűen min 300 dpi-sek legyenek a nagyítás és minőség miatt.

-

Nyomtatáshoz javasolt a 300 gr.-os papír, ami elég stabil már ahhoz, hogy önmagában érvényesüljön.

-

A képeket közelről szemügyre venni nehezebb. Célszerű az a4-es méretnél nagyobb méretű kép.

 

A képeket  a kiállítás végét követő kedden 17-19 óra között lehet elvinni.

.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now